Tamási Katalin

1996 óta dolgozom kozmetikusként. Szakmailag folyamatosan képzem magam. Fontosnak tartom a minőséget és a nyugalmat, ezért mindenkivel egyénileg foglalkozom, a vendég kezelés közben pihen, töltődik,szépül. A kozmetikai kezelések hangulata meghitt, a vendég teljes pihenését, ellazulását, szépülését szolgálják, természetesen mindenki számára személyre szabottan. Első alkalommal elbeszélgetés és konzultáció előzi meg a kozmetikai kezelést. Filozófiám  holisztikus szemléletű, úgy gondolom, a bőr nem egy különálló egység, az egész szervezetet figyelembe kell venni annak kezelésekor. Legfontosabb,hogy bőre egészségessé váljon, harmóniába kerüljön önmagával és a külvilággal! Viszont önmagában nem elég a kozmetikai kezelés, a belső folyamatainkat is meg kell támogatni, életmódbeli változást is be kell iktatni.


Hiszem, hogy természetes anyagokkal érhetjük el az igazi szépséget, folyamatosan keresem azokat az új termékeket és eljárásokat ahol mesterséges adalékanyagok nélkül, eredményesen kezelhetjük a bőrproblémákat.

24 éves gyakorlattal rendelkezem, az évek során a Dr. Hauschka kozmetikumok bizonyítottak és hozták a legjobb eredményeket. Kozmetikám kínálatában újdonságként elérhetőek a Martina Gebhardt kozmetikai kezelések is.


A Martina Gebhardt termékek mindegyike Demeter minősítéssel rendelkezik. A Martina Gebhardt kozmetika széleskörű termékválasztéka és felhasználhatósága révén lehetőségem nyílik, hogy a vendégeim bőrét állapotának megfelelően, individuálisan kezeljem. A különböző bőrállapotoknak megfelelő arcápolási termékek és hatóanyagok révén hatékony kozmetikai kezelésekkel tudom vendégeim egyedi igényeit szolgálni kozmetikámban.
A Martina Gebhardt kozmetika bőrápolási szempontjai tökéletesen illeszkednek ahhoz a holisztikus szemlélethez, melyet kozmetikusként évek óta képviselek!

Copyright © 2011 Biokozmetika - Tamási Katalin.