+36302220617

info@tamasikatalin.hu

Martina Gebhardt már a cég alapításakor, több mint 25 évvel ezelőtt szociális és ökológiai felelősséget vállalt fel nemzetközi vállalkozói tevékenységében. Kivétel nélkül azokkal a gazdákkal működik együtt, akik az ellenőrzött biológiai termesztés mellet, és lehetőség szerint a Demeter-minősítés mellett döntöttek, ha ez nem is mindig nagyon egyszerű. A mai napig az a szilárd meggyőződés vezeti, hogy minden kapcsolat – legyen ez szakmai, vagy privát- kölcsönhatásban van egymással.
„Nem lehet nekünk az egyik oldalon csak a természetből élni, és azt a másik oldalon kizsákmányolni.”
A legifjabb projektje egy sheavaj termesztő terület, a Nyugat-Afrikai Burkina Faso-ban (aminek jelentése: „Az Egyenesek Országa”). A helyiek támogatásával arról gondoskodik, hogy segítse a kis üzemek átállását a bio termesztésre. A termesztés bio-átállításához szükséges berendezéseket és gépeket biztosítja. „Ha az emberek vidéken újra a családjaikat el tudják látni mindabból, amit termesztenek, vagy előállítanak, akkor meg lehet állítani a vidékről való menekülésüket és a saját családjaikon belüli értelmes élet lehetősége újra fennáll.” –Így számol be Martina Gebhardt a Nyugat-Afrikai utazásain szerzett tapasztalatairól.

Ellentételezésül ezért mindig új és lenyűgöző áttekintést kap a gyakran évezredes bölcsességről, szépségről és gyógyításról való régi tudásról, amit ő személyesen is felhasznál, és ami végső soron minden Martina Gebhardt terméket használó embernek javára válik. Az ápolási termékek ezeket a tapasztalatokat hordozzák magukban.

Ajánlott bejegyzések